Convivium presenteras av CrankItUp.se och Amplified

0


Convivium spelade på vår scen i Released-tältet på Metallsvenskan. Det här är ett new-school thrashmetalband från Ludvika som influeras av bland annat Machine Head, Trivium och Metallica. Med andra ord ett band för de som gillar tung, snabb och melodisk metal.


Convivium är Oliver Henkel på sång och gitarr, Pär Jansson på gitarr, Jonathan Christensson på bas och Kim Filppu på trummor.Convivium på facebook

Convivium på MySpace

.

Amplified!

Amplified är Medborgarskolans bandverksamhet. Medborgarskolan hjälper anslutna band med tex replokaler, utrustning, speltillfällen, studiotid och utbildningar.

CrankItUp och Amplified tycker om varandra!

facebook/amplified.medborgarskolan

.

Released Live&Unsigned!

Tävlingen för osignade band arrangerar vi tillsammans med Jägermeister, Sweden Rock,  Supernova Records!

Released är tillbaka för tredje gången och vi fram emot en fantastisk höst som andas hårdrock. I år kommer Released tilll Debaser (Malmö),Harry B James (Stockholm) Parken (Göteborg), och finalen på Göta Källare (Stockholm).

.

Hösten 2010 startade Sveriges nya och största tävling för okontrakterade band och över 300 band anmälde sig och vi kan bara sammanfatta det med ett ord: SUCCÈ.

Released – Live & Unsigned letar efter ett band där attityd och låtskrivande går hand i hand med en grym liveshow. För att kora en vinnare anordnas därför tre deltävlingar där fyra band gör upp om en plats i finalen vid varje tillfälle. För att krydda tillställningarna kommer det att finnas ett huvudband, gäst-DJ:s och annat smått och gott på plats.

.

Priser:
• Sweden Rock erbjuder spelning på Zeppelin scenen under nästa års Sweden Rock Festival. Det här är den enda tävlingen där band kan vinna en spelning på Sweden Rock Festivals!
• Supernova Records står för inspelning av singel i sin Cosmos Studios.
• Jägermeister bekostar tryck av singeln som sedan distribueras med hela upplagan av Sweden Rock Magazine i 18 000 exemplar.
• Musikutrustning från Crank It Up & Amplified till ett värde av 30.000kr
• För att anmäla ditt band och mer information, besök
WWW.RELEASEDUNSIGNED.SE

.

About Author