Festivalserie: Bråvalla Festival

0

bråvalla-festival-13559131541-largeArtikeln om Bråvalla Festival är en del i vår festivalserie som kommer att publiceras med jämna mellanrum under hela sommaren. Andra festivaler vi kommer att skriva om är bland annat Sweden Rock Festival, Metaltown, Wacken Open Air, Knorrfest, Copenhell, Getaway Rock, Skogsröjet och Muskelrock. Vill du läsa om någon specifik festival? Tipsa oss gärna genom att skicka ett mail till vår facebooksida

FKP Scorpio’s, som även arrangerar Getaway Rock Festival och Hultsfredsfestivalen, nya satsning är Bråvalla Festival som håller till på Bråvalla flygfottilj i Norrköping – endast 6km från centrum. Ambitionen är att snabbt växa, sikta högt och breda ut sig rejält. Festivalen varar i 3 dagar och drar igång den 27 juni.

För att vara första året i år har festivalen lyckats få dit riktigt stora band. Vad sägs om Rammstein, In Flames, Stone Sour, Airbourne, Volbeat, Green Day, Bullet for my valentine och Ghost? Festivalen riktar sig till alla genres, allt från DJs till den tuffaste metal. Är du nyfiken på resterande band, klicka här.

Det är inte bara musik som kommer finnas på festivalen – Burnt Out Punks kommer ha 3 shower – en varje dag – för den som gillar eld och sprängmedel. Det kommer även finnas ett tivoli på plats i anslutning till campingen med ett pariserhjul och ett 45m högt Speed XXL.
Annat som kommer finnas på plats är skatepark, FMX, rockmarket, fotoautomater och varför inte massage?
Biljetter och mer info hittar du om du trycker på länkarna.

About Author