Festivalserie: Väsby Rock Festival

0

Artikeln om Väsby Rock Festival är en del i vår festivalserie som kommer att publiceras med jämna mellanrum under hela sommaren. Andra festivaler vi kommer att skriva om är bland annat Sweden Rock Festival, Metaltown, Wacken Open Air, Knorrfest, Getaway Rock, Skogsröjet och Muskelrock. Vill du läsa om någon specifik festival? Tipsa oss gärna genom att skicka ett mail till vår facebooksida!

väsbyEn nykomling för i år på Sveriges festivalmarknad är endagsfestivalen Väsby Rock Festival. Idén till festivalen har funnits i flera år hos var och en av grundarna, så förra sommaren slog dem sina kloka huvuden ihop och började planera. Festivalen kommer hålla till på Vilundaparkens idrottsplats, och med mindre än en halvtimmes resväg till både Arlanda och Stockholm city, eller tio minuters promenadväg från Upplands Väsby station så är läget för festivalen väldigt centralt.

Datumet för den första upplagan av denna centrala endagsfestival är den 3:e augusti. För 595:- (+ serviceavgift) får du se exempelvis U.D.O., H.E.A.T, Casablanca, Sister Sin, Civil war och Dynazty. För en lite lyxigare festivalupplevelse går det även att köpa en VIP-biljett för 995:- (+serviceavgift) som då dels erbjuder en ”Rockmeny” med valfri dryck, samt tillträde till ett fräscht VIP-område med exklusiv bar, där man möjligtvis kan lyckas springa på någon av artisterna. Hela festivalens lineup samt mer nödvändig information hittas här!

 

About Author