Lordi blir headliner till Vicious Rock Festival

0

Idag presenterade Vicious Rock Festival i Trollhättan sina sista fyra akter till sommarens kommande festival!

LORDI – Alla minns vi dem! De finska monstren som vann Eurovision Song Contest 2006 och som tog hela Europa med Hardrock Hallelujah storm. Efter 7 studioalbum och flera världsturnéer välkomnar vi äntligen finska LORDI till Trollhättan och Vicious Rock Festival 2017.

MEAN STREAK är ett svenskt metallband som hanterar arvet av traditionell heavy metal. Bandet bildades 2008 av Peter Andersson. Den allmänna idén är att skriva klassisk metal direkt från hjärtat. Albumet Metal Slave ifrån 2009 gjorde en stor inverkan på den europeiska och japanska metal marknaden. Den nya plattan ”Blind Faith” släpps 2 juni och innehåller 11 nya spår.

EMMA VARG är en högenergisk rockbrud som brinner för musiken. Hon upptäckte i tidig ålder vad hon var menad till att göra och började skriva sitt eget material endast tio år gammal. Vid 18-års ålder släppte hon sin hitlåt ”Cannonball” för Marianne Records. Under sin sex månaders långa turné hamnade ”Cannonball” på de bästa svenska 10-i-topp listorna under 2005. Emma bosatte sig i Göteborg där hon träffade killarna (som tidigare spelat i Lambretta) som senare blev en del av hennes band.

GREEN HELMET är en kvintett med Trollhättan som bas. Bandet bildades 2012 och spelar en blandning av dödsrock och groovemetal, med influenser från storheter som Pantera, Slayer och Black Sabbath. Debutplattan’Tales of a drunken dictator’ släpptes 2014 i egen regi på bl.a Spotify. Green Helmet utlovar känslan av att bli mosad av en distad ångvält under Vicious Rock.

Vill man köpa biljetter till denna festival kan man gå in på tickster.com.

Biljettpriset i år är 495 kr + serviceavgift. (Detta ger dig tillgång till festivalen på både fredag och lördag)
Entré för enbart fredagen kostar 100 kr kontant i entrén.
Entréavgift för lördagen, utan biljett, kostar 500 kr kontant i entrén.
Barn under 13 år kommer in gratis med målsmans sällskap! (Målsmannen måste dock ha biljett)

About Author

Robban är en 30 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!