Nya Crank It Up – Voodoodockor

0

CrankItUp voodoo doll merchÄr du trött på när vi sågar ditt favoritband? Känner du att en arg Facebook-kommentar inte längre räcker för att stilla din ilska? Då har vi just den produkt du behöver.

Vi har den senaste tiden uppmärksammats på att folk har känt ett behov av att posta arga kommentarer när våra recensenters omdömen inte stämmer med deras eget tyckande och tänkande. För att främja en positiv stämning i vårt kommentarsfält och minska tiden vi spenderar på att moderera och be folk hålla god ton så har vi bestämt oss för att nu erbjuda våra läsare Voodoodockor av våra skribenter till ett billigt pris.

För endast 100 kr kan du nu få en ekologiskt handgjord voodoodocka i miljövänligt hampa. Perfekt även för veganisten. Vid beställning fyller du även i vilken skribent du vill att dockan ska rikta sig till. Alla våra skribenter har lovat att ställa upp med allehanda det några exempel såsom hår och delar av mustascher.

OBS! nålar ingår inte.

Frakt på 40 kr kommer att läggas till på summan. Leverans sker inom 1 till 3 arbetsdagar. För att lägga en beställning tar du och mejlar kontakt@crankitup.se med dina kontaktuppgifter så återkommer vi med detaljer kring betalning.

About Author

Robban är en 29 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!