Nya skivan klar – video på ingång!

0

Tjenare gott folk!

Sedan vi skrev senast här i bloggen har vi fått lagt det sista på skivan och har nu lämnat över projektet helt i händerna på Daniel Antonsson för mix och master. De utkast på mixar vi hört hittills låter förbannat grymt. Försöker undvika begrepp av mytologiska proportioner, men om Kim Jong Un lyckas sätta 11 hole-in-one’s på en golfrunda kommer garanterat denna skiva att sätta minst lika låtar på kartan. Fast på riktigt.

En video har vi hunnit med att spela in också tillsammans med Greenworks Television. Rene U Valdes, som regisserat videon, har bl.a jobbat med Anvil, Hardcore Superstar, Keifer Sutherland m.fl, vilket bådar gott för slutresultatet. Videon håller även den på att färdigställas i skrivande stund och det vi sett känns riktigt lovande. Extra smör på fettet, så att säga.

Så framtiden ser rejält ljus ut! Eller mörk.
Beroende på hur man ser på det. Känns ju lite dumt att säga ’ljus’ när nya plattan heter Human Plague och videon Virus…

Chugger-Virus-video

Oavsett så har vi en jävla (får man svära i bloggen?) massa gött att visa upp framöver, så vi hoppas verkligen att vi ser så många av Crank It Up’s läsare på giggen som möjligt!

Turnéplan, merch för 2015, information och annat gott hittar ni som vanligt på www.chugger.se eller www.facebook.com/chuggerband!

Until next time –
Scream for us, Börje!

 

About Author