SEBASTIAN BACH TAR EN ÖL MINDRE

0

Det var när Supergroup visade upp film för honom där Ted Nugent och Evan Seinfelt konfronterade honom om hans beteende som Sebastian fick sig en tankeställare.

”Till sist är det ändå så att det skadar min karriär om folk tror att jag sitter och alltid är full. Jag tänker inte grina om det, med den showen fick mig inse att det var dags att fokuserna mer på musiken och mindre på drickandet. Den showen gjorde ont att see”

Det var efter att Supergroup avslutades 2006 som han satte sig själv på rehab. Det har han dock inga goda minnen ifrån.

”Det var ett skämt, det var bara skit. Det är en ny Hollywood trend att alla ska in på rehab 30dagar. När jag växte upp aå var det Cheech & Chong, The Eagles och Van Halen rökandes maja, festande och rökande. Nu är det bara denna Hollywood bullshit tenden. Det är hippt att vara på rehab men efter 30 dagar när du kommer ut så är du demoniserad i branchen. – Det är löjligt”

About Author