SONIC SYNDICATE SLÄPPER SNART NY SÅNGARE

0

Få om ens något annat svenskt band turnerar så flitigt som svenska Sonic Syndicate vilket har givit resultat då bandet nu räknas som en av Sveriges allra största musikexporter. Deras senaste album ”Love and Other Disasters” som släpptes förra året gick in högt på flera europeiska topplistor och sedan dess har de turnerat världen över med bland annat In Flames och Nightwish.

Sent i våras så meddelade en av Sonic Syndicate två sångare, Roland Johansson att han valt att hoppa av bandet av personliga skäl. Roland fullföljde dock sommarens alla spelningar och gör i dagarna sina sista framträdanden med Sonic Syndicate. Under sommaren så startade resten av bandet en intentiv jakt på en ny sångare/sångerska och fick in mängder av videos och demos från aspiranter som ansåg sig vara ersättaren till Roland. Efter många turer så är valet nu klart och bandet har fått en ny kraftfull medlem. 

Bandet har sedan dess befunnit sig i studion för att spela in två spår med den nya sångaren/sångerskan och dessa spår kommer inom kort att presenteras för världen.

Sonic Syndicate – Jack Of Diamonds

About Author