Tävla om två biljetter till Bandit All Ages – Young Guns, Self Deception och Lower Than Atlantis i Göteborg!

0

Eventet i Stockholm den 6:e mars är slutsålt tyvärr så för att komma in där gäller det för er att fiska på den svarta marknaden.

Till showen i Göteborg på onsdag den 7:e lyckades vi tigga till oss två biljetter innan de började sina, det finns i skrivande stund ett fåtal biljetter kvar så om du inte vågar lita på att du kan vinna dessa som vi tävlar ut så går du in HÄR och köper dig ett par!

.

Bandit All Ages är ett event utan åldersgräns!

.

Young Guns

Live Forever

Engelsmännen i Young Guns släppte sin första EP 2009, Mirrors, fortsatte med debutfullängdaren All Our Kings Are Dead i juli 2010 och nu den 6:e februari i år så fick vi alltså det andra albumet från Young Guns – Bones.

Under tiden har de gjort en egen utsåld headlineturné, värmt upp åt Bon Jovi samt spelat på anrika Reading Festival.

.

.


SELF DECEPTION

Ayam Music Group

.

Self Deception som ligger oss varmt om hjärtat levererar stenhårt live varje gång!

.

Skivan Over The Threshold må vara ett år gammal men den håller enligt oss fortfarande, kika gärna på Spotify HÄR eller varför inte lyssna på Bandit Rock den 5:e mars för att avgöra själv.

.

Senaste videon från Self Deception:

.

.

Lower Than Atlantis

Island Records

.

Hyllade indie/melodisk/post-hardcore/punk/rockarna Lower Than Atlantis (känn på den fackindelningen!) ifrån England med två album i bagaget, Far Q(2012) och World Record(2011).

.

.

För att vinna två biljetter till showen den 7:e mars så gör du helt enkelt som så att du skickar ett mail till davecrankitup@me.com och säger att du vill gå. Tillsammans med AYAM väljer vi (smicker kan hjälpa dina vinstchanser) på tisdag vinnaren och meddelar dig via mail runt 18.00 tisdag kväll.

.

.

Facebook-eventet HÄR.

About Author