Vill du och ditt band spela på Sweden Rock Festival 2017?

0

skiss_photo_580x204Från Sweden Rock Festivals hemsida:
Nu drar vi igång den årliga bandtävlingen, där fyra band kommer att vinna en spelning på Sweden Rock Festival 2017.

Reglerna är enkla:
– Bandet måste spela någon form av rock som passar in i Sweden Rocks koncept. Inga cover eller tribute band.
– Bandet måste ha minst en musikvideo på nätet. (Ju mer och bättre material, desto större chans att ni går vidare i den första gallringen.)
– Det spelar ingen roll om ni tidigare spelat på festivalen eller om ni redan har skivkontrakt. Alla band är välkomna att tävla.

Anmälningsformuläret kommer att ligga uppe fram till den sista december 2016. Därefter kommer en jury från Sweden Rock att ta ut de 100 bästa banden som går vidare till en första röstningsrunda. Denna röstning drar igång i mitten på januari. De 25 band som får flest röster går vidare till final, där det blir röstning igen, och i slutändan blir det tre band som får spela på Sweden Rock 2017! Förutom dessa tre så kommer vi från Sweden Rocks sida att plocka fram ytterligare ett band som ett ”wild card”. Exakt hur detta kommer att fungera återkommer vi med senare.

Vinnande band får – förutom att spela på en av dagarna på Sweden Rock Festival 2017 – också hotell, mat och dryck för den dag ni spelar, samt festivalarmband för hela festivalen. Varje vinnande band kommer också att få 5000:- i gage för att täcka eventuella reskostnader etc.

Har ni frågor angående tävlingen så kontakta:
Johannes Lindström
johannes@swedenrock.com

Tävlingsformulär hittar ni på följande sida – LÄNK

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.