Ave Chugger!

0

Tjenare gott folk!

Här i Göteborg dunkar vi oss på bröstet efter att ha fått en riktig praktvinter, vilket innebär grått väder och spöregn. Därför känns det lite extra roligt att vi i Chugger har fått äran att berika Crank It Up med en artistblogg!

Vilka är dessa förnämliga herrar då?
Chugger är ett groove death-metal band med ena benet i Göteborgs metalscen och det andra i amerikanska södern. Resultatet blir en Volvo med Lamb of God och Slipknot i högtalarna och ett gult lejon spraymålat på huven. Tungt, gediget och utan krusiduller.

Vi sitter just nu inlåsta i Gothenburg Rock Studios och skapar vårt kommande album ’Human Plague’. Skivan spelas in av Daniel Antonsson, som de flesta förmodligen känner igen från band som Dark Tranquillity, Soilwork och Akani, och är beräknad att släppas i slutet av februari på Rambo Music. Tanken är att någorlunda löpande posta artiklar om inspelningen, produktionen, turnér och annat gött här på Crank It Up! Vi kör även en videodagbok och annat smått och gott på vår hemsida, så kika gärna in där eller på vår facebook vid tillfälle!

Avslutningsvis låter vi Brad Pitt stå för detta inläggets sista textrad. Tills nästa gång,

Arriva-derchey

Chugger - Human Plague (Christmas Edition)

Chugger – Human Plague (Christmas Edition)

 

About Author