Azarath bokade till Mörkaste Småland medan Terra Tenebrosa ställer in

0

11218568_457493311073471_4863805272354961818_oDen unga festivalen Mörkaste Småland har seglat upp som en raket på extremmetalscenen. Årets festival går av stapeln den 25-26 september i Hultsfred och nästa akt som är klara för festen är inga mindre än polska Azarath.

Oheliga polska krigsmaskinen Azarath är bland den mest Sataniskt vildsinta och brutala dödsmetal som tänkas kan! Dessa all-star elitmusiker (andra åtaganden inkluderar akter såsom Deus Mortem, Armagedon och Behemoth) levererar första klassens dödshymner med obeveklig aggression och ett bestialiskt driv. Med ett aldrig sinande helvetiskt raseri kommer Azarath med all säkerhet att sprida kaos och ödeläggelse!

OBS!
P.g.a omständigheter utanför festivalens kontroll ställer tyvärr Terra Tenebrosa in sitt framträdande på Mörkaste Småland även detta år.

”I mörkaste Småland” var ursprungligen ett uttryck för det konservativa kulturklimatet och högkyrkligheten i stift- och residensstaden Växjö. Uttrycket uppkom år 1893. I dag används uttrycket oftare om naturen än om det kulturella klimatet i landskapet.
-Wikipedia

I vårt fall är begreppet naturligtvis lika applicerbart på musiken. Huruvida kulturklimatet är konservativt än idag kan naturligtvis diskuteras. Vi erbjuder i vilket fall som helst såväl konservativ Black Metal som avantgarde och gränsöverskridande akter. Någon högkyrklighet är det dock knappast tal om. Vårt fokus ligger tvärtom på det genuint mörka och äkta, långt från guds nåde. Vi tror oss vara ganska ensamma om denna typ av evenemang i denna storlek och är stolta att kunna erbjuda akter av absolut högsta kvalitet i en stilmässig inramning, detta i en av södra Sveriges bästa konsertlokaler.

För mer information kan ni gå in på festivalens hemsida – LÄNK.

Sedan tidigare klara band
CROWLEGION
HEAVYDEATH
TAAKE
KHOLD
1349
SHINING
DARK FUNERAL
VALKYRJA
VANHELGD
CENTINEX
FIREBORN
SINATE

Sponsring / Försäljning / och all annan frågeställning maila oss då på nedanstående adress:
info@morkastesmaland.se

Kontaktar Du i egenskap av ett band som vill spela på festivalen? Maila nedanstående adress med följande info till booking@morkastesmaland.se
Namn på bandet:
Musikstil:
Länk till sida där man kan lyssna på er musik:
Kontaktinformation:

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.