Göteborgsbandet Art Nation i stor Schweizisk TV-gala

0

I oktober förra året släppte Art Nation sin tredje platta Transition. I vår påbörjas turnén Transition of the world tour. De kommer bland annat spela på Valand i hemstaden för att sedan ta vägen om Sweden Rock Festival i sommar innan de åker ännu längre söderut.

Den 27 juni intar de SPZ Arena i Schweiz. Detta under ett samarbete med Orthotec vilket är ett av världens största företag som bland annat tar fram moderna och högteknologiska proteser för idrottare.

Art Nation har sedan starten jobbat och frontat flera olika företag som jobbar till förmån för människor i utsatta situationer som exempelvis Läkare Utan Gränser och UNHCR. Bandets frontman Alexander Strandell kommenterar att det känns otroligt hedrande att få vara med och lyfta ett så viktigt arbete.

”Vi utlovar vår största liveshow hittills och vi kommer inte spara på något, det blir vår första konsert i Schweiz.”

Albumet Transition har fått höga betyg från många håll världen över. Bandet har turnerat flitigt sedan starten 2014 med prestigefyllda konserter på Ullevi, Lisebergshallen och Scandinavium med mera. Och mer ska det bli nu när det snart smäller av för turnéstart, festivalsommar och utlandsgig!
Art Nation Transition of the world tour

About Author

Robban är en 32 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!