Bon Jovi till Sverige

0

Ett av världens absolut största rockband kommer till Sverige i takt med att deras världsturné rullar runt jorden. I maj månads vårvärme ställer sig inga mindre än Bon Jovi på Stockholm Stadion för att släcka fansens rocktörst.

Den 24 maj kommer ”Because We Can”-turnén till Sverige och biljetterna släpps till försäljning tisdagen den 6 november kl 9.00.

Utan tvekan så är Bon Jovi ett av rockens största namn; sedan genombrottet på 80-talet med skivan ”Slippery When Wet”, som sålde i otroliga 27 miljoner exemplar, fram till ”The Circle”, som kom för tre år sedan, har bandet blivit ett namn med hela världen. Förutom oräkneliga hits i form av ”You Give Love A Bad Name”, ”Livin’ On A Prayer”, ”It’s My Life”, ”Bed of Roses” och många fler, priser och utmärkelser i alla kategorier och länder, har bandet turnerat världen runt och sammanlagt gjort mer än 2,700 spelningar inför 35 miljoner fans. Utan att överdriva är detta en bedrift som bara ett fåtal band kan komma nära.

I vår släpper Bon Jovi sitt nya album ”What About Now” och med detta följer en turné som sträcker sig över 100 konserter och 30 länder. Förra turnén hyllades av tidningar och kritiker för sin energifyllda hitkavalkad och för hjärtat som blottades varje kväll. Bon Jovi är ett unikt band i en värld som behöver dem mer än någonsin.

About Author