Bruce Dickinson till Göteborg och Malmö

0

Bruce DickinsonBruce Dickinson är den legendariska frontsångaren i Iron Maiden. Efter en succékväll på ett fullsatt Cirkus i Stockholm i september, återvänder han nu till Malmö och Göteborg redan i vinter med sin spoken word-föreställning! Den 18 december besöker han Malmö Live och den 20 december kommer han till Gothia Towers Kongresshallen i Göteborg.

I varje biljettköp ingår också ett signerat exemplar av Bruce Dickinsons självbiografi “What Does This Button Do?”!

Biljetter släpps fredag 5 oktober klockan 09.00 via LiveNation.se – högt tryck väntas!

Som en av världens mest kända sångare behöver Iron Maiden-frontmannen ingen närmare presentation. I sommar spelade bandet på Sweden Rock Festival och till vintern får vi återigen se Bruce Dickinson i en unik och intim spoken word-föreställning. Med tanke på hans långa och mångfacetterade karriär som sångare, pilot, bryggmästare, föreläsare, roman- och manusförfattare, radiopratare samt internationell fäktare, så finns det en del att berätta!

Datum
18/12 – Malmö Live, Malmö
20/12 – Gothia Towers Kongresshallen, Göteborg

About Author

Robban är en 32 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!