CrankItUp slår ett slag för Musik Mot Cancer!

0

ga30

Musik mot Cancer är en ideell förening som bildats av ideella krafter. Ändamålet är att samla in pengar för donationer till organisationer som främjar arbetet mot cancer på olika sätt. År 2014 donerade föreningen medel till Barncancerfonden Väst och och till alla cancerdrabbade barn och ungdomar som vårdas på NÄL i Trollhättan. Initiativtagaren till föreningen är Jan Sjölund, tidigare delägare av JSL Sound i Trollhättan.

Den 16 november 2014 anordnade föreningen en stor familjedag på Folkets hus i Trollhättan. Flera artister uppträdde på stora scenen, en stor musikauktion ägde rum där massor av musikinstrument som var signade av ett flertal olika artister ropades ut, flera musikaffärer sålde prylar på plats och privatpersoner fick möjlighet att sälja sina musikprylar. Under musikauktionen så lyckades de samla in otroliga 270 000:- och detta året har de fått väldigt många stora namn med sig så förhoppningen är att spränga detta och skapa ett nytt rekord.

Nu på söndag, den 8 november 2015 kommer det att hållas en musikauktion i Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan där insamlingen oavkortat kommer att gå till Barncancerfonden Väst och och till vård av alla cancerdrabbade barn och ungdomar som vårdas på NÄL. Då kommer det att hållas massvis med auktioner där artister som bl.a. Hammerfall, The Hives, Apocalyptica, Amaranthe, In Flames, Helloween, Zakk Wylde, Ghost och Europe har signerat skivor, instrument och annat kul.

Mer information om föreningen, programmet för dagen och auktionen hittas här på deras hemsida: www.musikmotcancer.se och för att hitta alla artiklar de har på auktionen klicka HÄR.

Tillsammans har vi en chans!

12039107_874563902614063_8884619681211984262_o

About Author

Robban är en 32 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!