Erik Grönwall lämnar H.E.A.T

0

H.E.A.T. Erik Grönwall“The Lord giveth and the Lord taketh away”

Svenska H.E.A.T har idag meddelat att sångaren Erik Grönwall kommer att lämna bandet och att hans ersättare blir original-sångaren Kenny Leckremo.

Detta besked kommer efter framgången med bandets kritikerrosade sjätte studioalbum H.E.A.T II (2020) som innehöll singlarna Dangerous Ground, Rock Your Body, Rise, Come Clean och One By One.

H.E.A.T utfärdade följande uttalande om att Erik lämnar gruppen för att fortsätta med andra Intressen:

”Först och främst vill vi tacka Erik för alla galna, roliga och episka resor runt om i världen de senaste tio åren. Tillsammans gjorde vi H.E.A.T vad det är idag. För det andra vill vi välkomna grundare och originalsångare Kenny Leckremo tillbaka bandet. Vi ser fram emot att skriva nästa kapitel i H.E.A.T-berättelsen tillsammans.”

”Det är som en chans till revansch”, tillägger Leckremo. ”Jag är glad över att vara tillbaka och att vara en del av vad H.E.A.T är idag. Inte längre bara en skugga från det förflutna, utan en kraft in i framtiden. H.E.A.T-arvet fortsätter. ”

Erik Grönwall säger följande om sin avgång

”H.E.A.T har verkligen varit en plats för mig att växa som individ, sångare och frontman. Killarna rekryterade den här unga svenska Idol-killen och trodde mer på mig och min potential än jag gjorde själv. Jag är alltid tacksam för det. Det har varit ett nöje att turnera världen med er mina herrar. Jag har lärt mig mycket av er och ni har gjort mig starkare. Jag ser fram emot att bygga fler minnen med er, bara inte kollektivt som H.E.A.T. ”

 

About Author

Robban är en 32 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!