Första banden klara till Getaway Rock Festival

0

getaway

Getaway Rock Festival
Gävle, 6-8 augusti 2015
Biljettera släpps den 27 oktober.

Gasklockeområdet i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle är skådeplatsen för en rockfestival med variation och en hel del attityd – Getaway Rock Festival. Mellan den 6 och 8 augusti 2015 besöker metalfans från hela Sverige Gävle för att njuta av allt från hardcore och thrash metal till dödsmetal och 70-talsrock. Festivalen består av tre scener, varav en av dem är placerad inomhus i en av tegelglasklockorna. Det är ett minst sagt unikt festivalområde, men samtidigt en helt naturlig plats för banden, artisterna, genren och musiken som utgör vår festival. På Getaway Rock Festival kan man välja att campa för att uppleva festen på klassiskt manér, men om du är något mer bekväm av dig ligger Gävle centrum en rask promenad bort. Där finner du ett brett utbud av både vandrarhem och hotell. Är du boende i Gävle går det givetvis alldeles utmärkt att sova i din egna säng för att ladda krafterna inför tre dagar fyllda av musik, fest och andra spännande event på området.

Välkommen till Getaway Rock Festival 2015!

Getaway Rock Festival arrangeras av FKP Scorpio.
Förutom Getaway Rock Festival arrangerar FKP Scorpio även Bråvalla Festival i Norrköping driver en stor konsertverksamhet på årsbasis. Mer information om arrangören finns på www.fkpscorpio.se.

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.