Majsan Lindberg från Thundermother är klar för välgörenhetsprojektet Save the Noize

0

Save the Noize är ett projekt som vill samla delar av världens rockelit för att tillsammans göra en låt för musikerförbundets krisfond. Detta är en fond som delar ut stipendier och stöttar kultur och musiklivet i stort, vilket är otroligt viktigt med tanke på Covid-19 och restriktioner. Välgörenhetsprojektet arrangeras av bandet Velvet Insane, Rasmus Harnesk Wiklund (Hårdrock – För Fan podcast, Veritas) och Martin Sweet (Crashdiet).

Idag presenterar de tre nya akter, däribland Majsan Lindberg från Thundermother, som just nu är aktuella med sitt senaste album Heat Wave. Majsan säger följande om projektet:

”I en tid som slår hårt och skoningslöst mot livescenen och alla som haft sin ekonomiska trygghet i den så finns det ändå en gnista att hålla vid liv tills allt detta förhoppningsvis passerat. Att vara med och sprida ordet om Musikerförbundet ”krisfond” är något som jag mer än gärna bidrar till.”

Förutom Majsan så blev även musikern Peo Thyrén (Noice, Sha-Boom, Easy Action mfl) samt komikern, programledaren och musikern Marcus Berggren.

För att följa och stötta projektet Save the Noize så följ denna länk.

About Author