Marielle Tengström – Bad Memory

0

Marielle Tengström kommer från norra Sverige och är känd som programledare på Kanal Fox och Metal Casino Live tillsammans med Ryan Roxie (Alice Cooper). Hon driver även en av Sveriges populäraste poddar Bikten med Moa och Marielle tillsammans med youtubestjärnan Moa Murderess och smyckesföretaget Marielle Designs.

Med tunga gitarriff som osar av hårdrock, popiga undertoner och en röst som kan liknas vid Joan Jett blandas de genrerna och blir ett genomslagskraftigt sound. Tillsammans med Marielle och Beating Hearts Records ger vi er Bad Memory från det kommande debutalbumet.

”Förra sommaren blev jag kontaktad av Alexander Steinmack och Tim Emanuel Schärdin från Beating Hearts Rrecords gällande en solokarriär. Innan det var jag inte så aktiv inom musiken och hade därför svårt att hitta rätt personer att arbeta med. Vi ville ha ett modernare sound och skrev många låtar i studion innan första singeln släpptes. Bad Memory handlar om hur man känner efter ett stort svek, fast jag tog det ett steg längre med glimten i ögat. Jag har inte begravt någon i skogen, jag lovar!”- Marielle.

About Author