Maryland deathfest i svenskt format

0
Maryland Deathfest

”The concept of Deathfests is simple: to bring to the world the best and most extreme bands in the underground has to offer”
Detta är vad grundarna av Deathfests.com, Ryan och Evan, öppnar upp beskrivningen för vad konceptet med denna festival ska leva upp till och som kan förväntas av metalfans. Sedan uppstarten av Maryland Deathfest 2003, så har det med tiden ökat möjligheten att sprida lyckan vidare till andra delar av världen. 2015 expanderade konceptet och nu har flera delar av Kalifornien, Nederländerna, Quebec och nu även Sverige fått äran att tillgodoses. Maryland Deathfest blir Scandinavia deathfest.

Festivalen kommer ta plats på två olika spelställen med ett gångavstånd på några hundra meter, nämligen på Kraken och Slaktkyrkan i Stockholm.
Scandinavia deathfest kommer falla in som en perfekt avstickare, eller kanske en stämningsökning, för den ruggiga hösten som är på ingång. Vi vill ju också att behovet efter sommarens festivaler ska tillfredsställa.

Tillställningen kommer äga rum mellan 11-13 oktober 2019, men den bitterljuva delen i detta är att det nu endast finns söndagsbiljetter kvar.
Nu är det därför ett ypperligt tillfälle att norpa de sista söndagsbiljetterna, en löningsdag som denna.
Biljettlänk och banduppsättning finner ni i länken: https://bit.ly/2mGkcfc. Mer information är på gång, håll er uppdaterade på Scandinavia Deathfest på Facebook.

About Author