Metaltown lever vidare

0

Metaltown kom precis med ett meddelande på sin facebooksida om deras nuvarande läge efter att ha hoppat över festivalen helt i år. Såhär skriver festivalen:

Vänner,

Metaltown lever, tro oss! Men även sommaren 2015 har vi beslutat att göra uppehåll. Vi har inte musklerna att presentera en festival god nog nästa år.

Däremot ska vi göra allt för att arrangera festivalen 2016. Metaltown började som en stadsfestival och ambitionen är att på nytt flytta in till stan. Vi tänker oss att återgå till det mindre formatet, precis som när vi startade 2004. Vi strävar efter att åter skapa en festival som är familjär och äkta, en festival som kan hålla vad den lovar. Vem vet, kanske kan vi växa igen, men nu vill vi först hitta tillbaka till våra rötter – ett Metaltown i mindre skala, med ett sjutusan till ös i landets hårdrocksstad nr 1. Vi längtar tills vi är där igen, hoppas att ni gör det också!

Precis som i år, kommer vi tillsammans med Kulturbolaget och KB West att under 2015 fortsätta arrangera metalspelningar i Göteborg, Malmö och Stockholm. Fortsätt att följa oss på Facebook, Twitter och Instagram under året för de senaste nyheterna och grymma tävlingar.

See you in the pit!

About Author

Robban är en 31 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!