Sweden Rock Late Show

0

Sweden Rock Late ShowVåren är på ingång och fortfarande ser det blekt ut för årets festivaler och spelningar där man kan dricka öl, hänga med polarna och hoppa runt i moshpiten. Då får man göra så gott det går ändå. Den 26 mars är det premiär för ”Sweden Rock Late Show” – en digital kväll skräddarsydd för alla Sweden Rock-fans.

Nu har det gått över ett år utan festivaler och större konserter. Både ni besökare och vi arrangörer är svältfödda – det var helt enkelt alldeles för länge sedan vi sågs på ängarna i Norje… Därför vill vi nu försöka sprida vår patenterade festivalanda rakt in i era hem! Den 26 mars är det premiär för ”Sweden Rock Late Show” – en digital kväll skräddarsydd för alla festivalfans!
Programmet är inspelat här i Sweden Rocks vagga Sölvesborg. Konferencierer och värdar är de för många av er välkända Mattias och Melker. De leder er genom nästan två timmar med livemusik, intervjuer och häng. Bombus, Electric Boys och Thundermother hälsar på, snackar och spelar var sitt grymt gig med både nya låtar och äldre hits (varje set är 20 minuter). Ni får också ta del av exklusiva intervjuer med banden, lära er blanda rockdrinkar samt träffa några av oss i Sweden Rock-ledningen. Denna kväll vill ni bara inte missa!

Om Bombus
Göteborgska Bombus har funnit en alldeles egen formel med fler influenser inslängda än någon kan räkna. Sedan debuten Bombus släpptes 2010 har varje ny platta visat en ny sida hos bandet, utan att tappa bort grundidén – fullt, skitigt ös med två vokalister och tre gitarrister i sättningen. Fjärde albumet Vulture culture (2019) kan vara deras hittills djärvaste, men var lika lätt att ta till sig för det.

Om Electric Boys
Electric Boys bjuder på originell, funkig hårdrock med starka popmelodier. Utifrån det konceptet skapade de vid 90-talets början klassiker som All lips n’ hips och Mary in the mystery world och skrev in sig i svensk hårdrockshistoria. Efter några års uppehåll återvände bandet med förnyad styrka 2009 och nu är Electric Boys återigen högaktuella med nya albumet Ups!de Down.

Om Thundermother
Thundermother bildades i Växjö 2010 och var på sina första två album starkt influerade av AC/DC. När så hela bandet utom gitarristen och grundaren Filippa Nässil hoppade av 2017, valde hon att fortsätta med inte bara nya musiker utan också ett delvis nytt sound. Tredje plattan Thundermother (2018) uppvisade en bredare, men fortfarande mycket rockig stil som togs vidare på förra årets album Heat Wave.

Säkra era biljetter på ticketmaster.se nu!

About Author

Robban är en 32 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!