Sweden Rock och Carlsberg i nytt samarbete

0

Sweden Rock FestivalSweden Rock Festival, Skandinaviens största hårdrocksfestival, inleder nu ett spännande samarbete med ett av Sveriges ledande bryggeri och dryckesleverantör, Carlsberg Sverige.

Sweden Rock Festival lägger varje år den enskilt största bryggeriordern i Sverige för levereras till ett och samma evenemang. Idag avslöjar festivalorganisationen att de inför nästa års festival inlett ett nytt och långsiktigt samarbete med bryggeriföretaget Carlsberg Sverige.

Nästa sommar kommer festivalens besökare således att kunna ta del av ett helt nytt dryckessortiment, där varumärkena Falcon, Staropramen och Brooklyn står i centrum.

– Våra besökare uppskattar bra musik och god dryck, och därför är det extra roligt att kunna erbjuda ett nytt och fräscht dryckessortiment, säger Jon Bergsjö, kommersiellt ansvarig på Sweden Rock Festival AB. Vi valde Carlsberg samarbetspartner eftersom de representerar kvalitativa varumärken som vi tror att våra besökare kommer att gilla. De är också ett företag som har både organisationen och arbetssättet som krävs för att hantera en så stor beställning som vi står för på ett kvalitativt sätt.

– Vi är väldigt stolta att få vara med och förgylla Sweden Rock-upplevelsen med våra varumärken. Vi är övertygade om att vi kan erbjuda något som passar alla besökare. Sweden Rock är en av de större eventåtaganden vi gör och vi ser verkligen fram emot samarbetet kring en så etablerad och välskött festival, säger Karin Atterfors, marknadschef öl, på Carlsberg Sverige.

Om Carlsberg Sverige
Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och över 400 unika produkter Sveriges ledande bryggeri. Våra framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition, hög kompetens och hållbart företagande som sträcker sig 300 år tillbaka i tiden. Carlsberg, Falcon, Staropramen, Brooklyn, Somersby, Ramlösa och Pepsi är några av de varumärken som ingår i sortimentet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.

Om Sweden Rock 
Sweden Rock är Skandinaviens största hårdrocksfestival. Varje år lockas besökare från ca 50 länder till Sölvesborg, där de bjuds på över 80 konserter i en mix av klassisk rock, hårdrock, sydstatsrock och metal. Sweden Rock är känt för att hålla en hög nivå på service, och den vänskapliga atmosfären har blivit ett av festivalens främsta signum. Utöver den årliga festivalen har Sweden Rock numera ett tidningsmagasin, drycker och livsstilsprodukter samlade under sitt varumärke.

About Author

Skribent med fokus på recensioner och intervjuer. Rycker in som fotograf när tillfälle erbjuds och skriver även för Sweden Rock Magazine.