Vinn biljetter till Imperial State Electric på The Tivoli

0

När garagerockshjältarna i The Hellacopters tackade för sig och lade av 2008 så var det många inklusive jag själv som undrade vad som skulle hände med svensk rock ’n’ roll och de allra flesta av oss hoppades nog mest av allt på en snar återförening.
Nicke ”Royale” Andersson är dock inte känd för att ligga på latsidan och redan i maj 2010 fick Sveriges nya rockhopp se dagens ljus med Imperial State Electrics självbetitlade debutalbum.

För alla oss som älskar 70:talets glam och garagerock i form av t.ex KISS och MC5 var det för bra för att vara sant, för Imperial State Electric kan närmast beskrivas som en välblandad cocktail på nämnda band, med en touch av Hellacopters, det är ju trots allt den oefterhärmelige Nicke Andersson som hanterar sången. Sedan debuten har det hunnits släppas två alster och ett tredje med namnet ”Reptile Brain Music” är på väg via Psychout Records.

Fredagen den 12:e april står bandet tillsammans med ”Satan Takes A Holiday” och ”Skånska Mord”  på The Tivolis scen i Helsingborg, och just DU kan vara en av de lyckliga två som vinner fribiljetter till spelningen!
Allt du behöver göra är att dela inlägget på facebook. Vi ses på The Tivoli!

http://www.facebook.com/CrankItUp.se

About Author