Stream Bloody Stream – onlineevent med Wolf, Sorcerer, Descend & Lugnet

0

Då pandemin har satt stopp för konserter och festivaler och liveframträdanden inför en närvarande publik troligtvis inte lär ske inom den närmsta tiden har en allians av metalband som Stockholm skapats. På lördag den 30 januari så kommer heavy metal-legendarerna Wolf, det episka doom-bandet Sorcerer tillsammans med progressiva metalbandet Descend och 70-talshårdrockarna i Lugnet att framföra ett fem timmar långt streamevent.

Eventet kommer att streamas live från ökända Popskolan i Stockholm och varje band kommer att spela ett set om 45 minuter var. Konferenciern för eventet kommer att vara Henrik ‘Henke’ Brannerydh från Rockpodden som även kommer att hålla intervjuer med banden.

Våra konserthallar var de första som var tvungna att stänga på grund av pandemin och är förmodligen bland de sista som kommer få lov att öppna igen. Därför ger detta event en möjlighet att både få uppleva en unik show och samtidigt stödja kulturlivet.

Eventet startar klockan 19:30 för oss här i Sverige den 30 januari 2021. Biljetterna kostar 179 kronor och kan köpas via denna länk.

Har man inte möjlighet att se showen live så kommer allting vara tillgängligt att se i efterhand under 48 timmar för alla som har köpt biljett.

Spotifylista med samtliga band.

About Author