Tillfälligt sångarbyte för Amaranthe

0

Amaranthe, bandet som inte bara har en eller två sångare, utan tre, turnérar och spelar för fullt! Igår agerade dom headliner på Vicious Rock Festival i Trollhättan och inte nog med det! Dom bjöd oss på en liten överraskning.

Jake E har nyligen blivit far och självklart vill han då tillbringa lite tid hemma med sin familj, detta gör att en plats på scenen blir tom, men inte så länge!

Alexander Strandell, vida känd som mannen med rösten och sångare i Göteborgsbandet Art Nation kommer att fylla in för Jake medan han tar lite välförtjänt pappaledighet.

När han inte gör detta är Alex och Art Nation ute på sin egna Sverigeturné och de stod i fredags inför 9000 personer i Oskarshamn på festivalen Latitud57 ‬och deras nya platta kommer att släppas i Augusti!

Vid frågan hur det första giget med Amaranthe kändes svarar han:

Det var overkligt och superkul! Vi hade inte repat en enda gång och jag hade inte ens träffat alla i bandet innan. Så det var bara att gå upp och köra! Jag var även otroligt glad för den fina responsen fansen gav mig när jag förklarade att jag skulle fylla i för Jake nu när han inte ska vara med. Folk tyckte jag gjorde en toppeninsats.

CrankItUp-01

About Author

Robban är en 32 år gammal Trollhättebo som fotar porträtt och konserter på fritiden samtidigt som han agerar Chefredaktör åt CrankItUp.se. När han inte gör nåt av detta kan han antagligen träffas på på gymmet!